Frågor & svar

Hur betalar man?

Betalning sker med Swish alternativt faktura enligt överenskommelse.


Var håller ni till (vägbeskrivning)?

Bil: Lidingövägen/väg 277, ta avfart mot Elfvik/Bosön, kör Norra Kungsvägen till Rudboda Torg, skylt visar vägen in till Bosön. Kör Bosövägen och sväng vänster ner mot Vinnarhallen. Fortsätt mot Sommarvillan och parkera antingen på den undre (mot fotbollsplanen) eller övre (bredvid Sommarvillan) parkeringen. Tänk på att det är snigelfart som gäller på hela Bosön. För Busstrafik, se SL:s hemsida. Även båtvägen fungerar utmärkt. Det finns gott om båtplaster med ordentligt djup.


Hur lång tid tar ett pass?

Samtliga bokningar pågår i 60 min (inkluderat ombyte och intro). I mån av tillgänglighet finns möjlighet att köpa tilläggstimmar motsvarande halva priset för ordinarie timme. Det räcker att vara på plats 5 min innan passet börjar.


Var träffas vi?

Vår personal möter upp er på utsatt tid vid vårt bruna förråd, ca. 100 meter ovanför Sommarvillan (bredvid Mästarvillan). Efter ombyte går vi gemensamt cirka 50 meter till hoppen.


Vad ska man ha med sig? 

Medtag badkläder och handduk. Föredrar ni att hoppa i hjälm går det utmärkt att ta med sin egen (ej obligatoriskt). Samma sak gäller flytväst (obligatorisk och inkl. för Ungdomar) och våtdräkt, som dock finns att hyra på plats.


Ingår lån av våtdräkt och flytväst m.m.?

Vi kör oftast utan, men det går att hyra för de som önskar i begränsat antal (vi har ett 20-tal på plats). Pris för våtdräkt och flytväst är 50 kr/tim vardera.


Hur gör ni för att få ordentligt med glid/fart?

Vi spolar med vatten och toppar med såpa.


Behöver vi signera någon ansvarsfriskrivning och alkoholpolicy?

Ja. Detta görs elektroniskt i samband med bokningen.


Vad händer om jag inte kan simma?

Då får du inte hoppa hos oss. Att kunna simma är ett krav.


Hur gammal måste man vara för att få hoppa?

Du måste vara minst 10 år gammal.'

Finns det dusch/bastu? 

Det finns både och på Bosön. För mer info se www.boson.nuGår det att äta/fika vid hoppen? 

Det finns både café och restaurang vid Bosön. För mer info se www.boson.nuFår man förtära alkohol i samband med aktivitet? 

Alkoholkonsumtion före eller i anslutning till hoppning är ej tillåtet. Alkoholförbudet gäller både deltagare och åskådare som vistas vid hoppen och/eller på Bosön.  Går det att lägga till med båt? 

Det finns gott om båtplatser i nära anslutning till hoppen, lättillgängliga med ordentligt djup.Finns det möjlighet till fler aktiviteter vid Bosön?

I anslutning till hoppningen går det att hyra Stand Up Paddle Board (SUP) som kan köras på parallellt av de som hoppar eller användas av de som hellre tittar på. Vyn från vattnet är den bästa vinkeln för fotografering (om man vågar paddla ut med kamera!). Pris för att hyra SUP uppgår till 300 kr per timme och bokas via oss.

I övrigt finns det mycket annat att göra på Bosön också, se www.boson.nu.Är det farligt att hoppa?

All hoppning vid Bosön är förenad med risker och det är tack vare att vi lägger stor vikt vid säkerheten som olyckor är sällsynta hos oss. Det är dock viktigt att följa instruktion, avancera i lugnt tempo och undvika onödiga risker. Personer med ryggproblem bör helt undvika att hoppa.

Allt deltagande sker under eget ansvar och på egen risk. Leverantören och/eller Bosön ansvarar inte för några skador till följd av eventuell olycka. Ansvaret för skador som kan uppkomma i samband med hoppning åvilar varje enskild utövare.